Χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες Καράτε η Σταυρούλα Ωραιοπούλου του Μακεδανού Θεσσαλονίκης μετά από εξαιρετική εμφάνιση και πάλι στο βάθρο 

Θα μπορούσε το κάτι παραπάνω με βάση τις αγωνιστικές της ικανότητες η Σταυρούλα Ωραιοπούλου εκπροσωπώντας τον Μακεδανό Θεσσαλονίκης. Λάθος επιλογές στον δεύτερο προκριμματικό της αγώνα την οδήγησαν σε ήττα με αποτέλεσμα να διεκδικεί πλέον το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο τελικά και κατέκτησε στον μικρό τελικό. Έχοντας μία ήττα και τρεις νίκες έμελλε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε που έγινε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην κατηγορία Κούμιτε Νέων Γυναικών -59 κ.”, θα μας πει ο προπονητής της και πατέρας της Χαράλαμπος Ωραιόπουλος και συνεχίζει : 

“ Επόμενος σταθμός οι διεθνείς αγώνες όπεν Βουλγαρίας (16-17/3/19), όπου φιλοδοξούμε να πετύχουμε ανάλογες και καλύτερες επιτυχίες, όπως ήταν η πρόσφατη διάκρισή της στο open Berlin (16/2/19) με την κατάκτηση της πρώτης θέσης και το χρυσό μετάλλιο.

Εξ άλλου η Σταυρούλα Ωραιοπούλου προέρχεται και από δύο άλλες σημαντικές πρόσφατες επιτυχίες στους διεθνείς αγώνες Ουγγαρίας και Σερβίας, όπου κατέκτησε από δύο ισάριθμα χάλκινα μετάλλια, πιστοποιώντας την σταθερή ανοδική της πορεία.

Κερδίζοντας εντυπώσεις και πόντους με εντυπωσιακό τρόπο πρόσφερε αγωνιστικό υπερθέαμα αποσπώντας το χειροκρότημα των θεατών.

Σίγουρα και η επιτυχία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ήταν ανταγωνιστικό με δυνατές αντιπάλους είναι σημαντική και την αναδεικνύουν και την καθιερώνουν στις κορυφαίες αθλήτριες εντός και εκτός συνόρων, όμως αδικεί τον εαυτό της όταν δεν εξωτερικεύει στο τατάμι το πραγματικό αγωνιστικό της προφίλ.

Stavroula Oraiopoulou…Super Foot by Makedanos Karate Team

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή και πατέρα της Χαράλαμπου Ωραιόπουλου ουσία και θέαμα οδήγησαν την Σταυρούλα Ωραιοπούλου σε μία ακόμα νίκη στο Κούμιτε!

  Στο σημείο όμως αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διατροφολόγο της κ.Ράνια Κοϊδου, καθώς επίσης και τους χορηγούς της κ.Φώτη Πορτοκαλίδη διευθύνοντα σύμβουλο της KF FOODS Oικογένεια Πορτοκαλίδη-προϊόντα ζύμης, τον κ.Βασίλη Ταϊπλιάδη αντιπρόσωπο της εταιρίας Hayashi στην Ελλάδα σε ένδυση-εξοπλισμό πολεμικών τεχνών και τα S/M Σκλαβενίτης για την πολύπλευρη στήριξή τους και τους αφιερώνουμε την επιτυχία μας αυτή…”

Η Σταυρούλα Ωραιοπούλου του Μακεδανού Θεσσαλονίκης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες Κούμιτε Νέων Γυναικών -59 κ. πιστοποιώντας την ανοδική της πορεία!

Στην αναμνηστική φωτό Χρυσό μετάλλιο η Σταυρούλα Ωραιοπούλου του Μακεδανού Θεσσαλονίκης στο Berlin 2019 Κούμιτε Νέων Γυναικών -59 κ.