Η Έλενα Χατζηλιάδου στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020. Ένα ταξίδι μακρυνό, δύσκολο, επίπονο και για τους περισσότερους ακατόρθωτο. Όχι όμως για την Έλενα Χατζηλιάδου με βάση την ανοδική της τα τελευταία χρόνια πορεία. Το Τόκιο που θα φιλοξενήσει το 2020 τους Ολυμπιακούς αγώνες, αποτελεί γι΄αυτήν τον κύριο στόχο της και έγινε σκοπός της ζωής της. Στο πλευρό της υπάρχουν αρκετοί για να την βοηθήσουν να εκπληρώσει το όνειρό της και κύρια ο πατέρας της και προπονητής της Μάξιμος Χατζηλιάδης(ΜAXIMUM GYM)…! Eυελπιστούμε να ευαισθητοποιηθούν και οι τοπικοί φορείς (Δήμος – χορηγοί) και να την στηρίξουν πολύπλευρα. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

   Στην καλύτερή της φόρμα βρίσκεται φέτος η Κατερινιώτισα Παγκόσμια πρωταθλήτρια Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου. Κατακτώντας 2 ασημένια μετάλλια στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς αγώνες, βαδίζει σταθερά συγκεντρώνοντας bonus πρόκρισης από τα διεθνή τουρνουά. “Ζω το όνειρό μου” λέει η ίδια και «θέλω να το κάνω πραγματικότητα, να κατακτήσω Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα”. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!!!»

     Elena Hatziliadou VS  Bob Oraiopoulos

Η Έλενα Χατζηλιάδου δεν είναι ένα πυροτέχνημα του Καράτε ή αν θέλετε μια φωτοβολίδα. Είναι ένα αστέρι τεραστίων διαστάσεων που οι συνθήκες την αδικούν. Και το λέμε αυτό γιατί επί σειρά ετών σπούδαζε φυσικοθεραπεία στη Λαμία, γεγονός που δεν την επέτρεπε να προπονηθεί όπως θα ήθελε. Από την άλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα ξενητεύτηκε στη Γερμανία για να κάνει την πρακτική της. Χωρίς την δέουσα οικονομική στήριξη αφού στα περισσότερα τουρνουά πήγαινε με δικά της έξοδα και προπάντων χωρίς πολλές συμμετοχές σε αγώνες που να την δίνουν μπόνους για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020, τώρα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, έχοντας πλέον στο πλευρό της την στήριξη της Ομοσπονδίας και χορηγών. Ιδιαίτερη αναφορά βέβαια γίνεται στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής κ.Καπράλο Σπύρο για την πολύπλευρη στήριξη (ηθική και ανεύρεση χορηγών). Καιρός είναι και οι διάφοροι φορείς και δη οι τοπικοί άρχοντες να παραδειγματιστούν και να στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται στην τελική ευθεία στην πορεία της για το μεγάλο Ολυμπιακό ταξίδι…!

Άλλο ένα μετάλλιο (ασημένιο) πρόσθεσε η κορυφαία Karatewoman της χώρας μας Έλενα Χατζηλιάδου, που αγωνίστηκε στα 68κ. στον τελικό του European Olympic Karate στην Σερβία κόντρα στην Anne-Laure Florentin – Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια (2016, 2017, 2018) και περιορίστηκε στην 2η θέση. Εμφανή με τα σημάδια της πίκρας, καθώς γνωρίζει τις δυνατότητές της, δέχεται την ήττα, αλλά γνωρίζοντας τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίστηκε, αισθάνεται ευχαριστημένη και δικαιωμένη. Το παράπονό της, γνωρίζοντας τις δυνατότητές της, θα μπορούσε να λάμψει το αστέρι της και σε ποιότητα νικών και σε ποσότητα. Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει ακούραστα για να πετύχει τον μεγάλο επόμενο στόχο της τον Νοέμβριο στο Παγκόσμιο στη Μαδρίτη για μια χρυσή κατάκτηση που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020.

   Σαν επαγγελματίας πρωταθλήτρια που είναι δεν σταματά να κυνηγά το κάτι παραπάνω για να βρίσκεται πάντα στη ψηλότερη κορυφή. Αφήνει την στεναχώρια πίσω και πρόσω ολοταχώς εντείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα προετοιμασίας με τον συνήθη ύποπτο προπονητή της με διπλή ιδιότητα, αφού είναι και ο πατέρας της – τον Μάξιμο Χατζηλιάδη, τον οποίο συνεχώς ευχαριστεί που την έκανε τόσο μεγάλη αθλήτρια. Η ευγένειά της αποδεικνύεται με το σεβασμό που δείχνει στον εθνικό της προπονητή Στέλιο Σκαρογιάννη και όλους τους συναθλητές της στην εθνική ομάδα. Όλοι μαζί σαν ένα κουβάρι αλληλουποστηρίζονται και με την αγάπη που τους διακρίνει εκπέμπουν αμοιβαία θετική αύρα και ενέργεια, οδηγώντας τους σε μεγάλες επιτυχίες. Γιώργος Τζάνος και Νίκος Γιδάκος κατέκτησαν 7ες θέσεις, αν και η αξία τους δεν φάνηκε στους αγώνες αυτούς. “Μας αξίζουν όλους πολύ περισσότερα πράγματα και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε και θα ανταμειφθούμε. Ο δρόμος για τα μετάλλια που κατακτάμε δεν είναι στρωμένος με κόκκινο χαλί αλλά φτιαγμένος γεμάτος εμπόδια και κακουχίες. Και σαν Έλληνες που είμαστε καταφέρνουμε και φτάνουμε πάντα στην κορυφή και τότε η νίκη μας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα μετάλλιο”, τονίζει η αέρινη πρωταθλήτρια.

Οι 18οι Μεσογειακοί της Ταραγόνας στη συνέχεια έμελλε να είναι ένας ακόμη σταθμός ασημένιου μεταλλίου για την Έλενα Χατζηλιάδου που αγωνίστηκε στις 24 Ιουνίου 2018 στην κατηγορία γυναικών κούμιτε +68 κ., προσφέροντας αγωνιστικό υπερθέαμα και κερδίζοντας για άλλη μία φορά oυσία και εντυπώσεις.

   Κέρδισε διαδοχικά με 5-0 την Φορτέσα Οράνα από το Κόσοβο, με 3-1 την Άννα Μαρία Μπούιας από την Κροατία και με 3-2 την Μελτέμ Χοκάογλου από την Τουρκία. Στον μεγάλο τελικό έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με 4-3 από την Γαλλίδα Νάνσυ Γκαρσιά, όμως για μας που την γνωρίζουμε είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του Καράτε και της καρδιάς μας. Γνωρίζοντας τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίστηκε, την ελλειπή προετοιμασία και μικρή συμμετοχή σε αγώνες, αλλά προπάντων τους συνεχείς τραυματισμούς που την ακολουθούσαν, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα τεράστιο μπράβο Έλενα! Συγχαρητήρια θερμά, αξίζεις το κάτι παραπάνω…!

With the best Mommy ❤️? Bλέποντας το γλυκό χαμόγελο στις δύο λαμπερές κυρίες σε καμία περίπτωση γι΄αυτούς που δεν τις γνωρίζουν δεν θα πήγαινε ο νους τους ότι ασχολούνται με το Καράτε. Μάνα και κόρη πολυαγαπημένες σαν δυο καλές φίλες και πρωταθλήτριες στο Καράτε η Κωνσταντίνα Ταμτακηρίδου και η Έλενα Χατζηλιάδου είναι ένα ξεχωριστό δίδυμο με διεθνείς διακρίσεις.

Να τι μας είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την μητέρα μου Κωνσταντίνα Ταμτακηρίδου – πρώην διεθνή πρωταθλήτρια, τον πατέρα και προπονητή μου Μάξιμο Χατζηλιάδη επίσης παλιό διεθνή πρωταθλητή, για την ανατροφή που μου έδωσαν, για τον δρόμου του Καράτε που με οδήγησαν και συνέβαλαν στις όποιες επιτυχίες μου. Μερίδιο μεγάλο βέβαια έχει και η πολυαγαπημένη μου αδελφή Γεωργία Χατζηλιάδου που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία στην Κομοτηνή. Το μέλλον της ανήκει και εύχομαι να με ξεπεράσει σε επιτυχίες γιατί είναι μεγάλο ταλέντο.”

Η Έλενα Χατζηλιάδου πραγματικά χαμηλών τόνων στην προσωπική της ζωή, δεν προβάλλεται, δεν επιδεικνύεται, δεν καυχιέται. Σίγουρα όμως αισθάνεται υπερήφανη για τον εαυτό της και αυτά που έχει πετύχει στον αγωνιστικό τομέα και όχι μόνο και απόλυτα δικαιωμένη. Ποιο είναι όμως το μυστικό των επιτυχιών της; »Πρώτιστα ο πατέρας μου, είναι το πρότυπό μου, ο εμπνευστής μου, το άστρο μου, αυτός που με οδηγεί από τη μία επιτυχία στην άλλη. Είναι η απόλυτη χημεία μαζί μου με τις όποιες διαφωνίες μπορεί κατά καιρούς να έχουμε για να οδηγούμαστε στην επίτευξη και ολοκλήρωση κάθε στόχου που από κοινού θέτουμε. Τον ευγνωμονώ, τον αγαπώ, τον λατρεύω. Είναι μια σχέση λατρείας πατέρα και κόρης δυνατή και μέσα από τον Αθλητισμό έχει δυναμώσει περισσότερο.

  Αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο στο δρόμο των επιτυχιών μου έπαιξαν πρώην εθνικοί προπονητές (Κώστας Γκουβούσης) και νυν (Στέλιος Σκαρογιάννης), ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Παπαδόπουλος που άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών του Καράτε για την Ελλάδα στο Διεθνές στερέωμα, καθένας από την πλευρά του έχει  συμβάλλει τα μέγιστα στις κατακτήσεις μεταλλίων μου. Το ευχάριστο είναι ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε βρίσκεται στο πλευρό μου και στηρίζει την προσπάθειά μου και τους ευχαριστώ. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν όλοι οι συναθλητές μου – πρώην Κοσμίδου Βίκη και νυν Τζάνος Γιώργος, Μαργαριτόπουλος Σπύρος, Γιδάκος Νίκος, Ξένος Διονύσης, Πανετσίδου Βίκη, Λιβιτσιάνου Σοφία, Καβακοπούλου Χριστίνα και τόσοι άλλοι. Όλη η Εθνική ομάδα γινόμαστε ένα σώμα μια ψυχή σαν δυνατή γροθιά και στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων. Η χαρά του καθενός είναι δική μας χαρά και την πολλαπλασιάζουμε. Στον αντίποδα κάθε αποκλεισμός που επιφέρει την λύπη, την μοιραζόμαστε και την μετριάζουμε.

Τέλος όλοι οι συναθλητές μου στον Πιερικό Κατερίνης αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στις προπονήσεις, οι συγγενείς και φίλοι και φυσικά οι χορηγοί μου και το επιτελείο συνεργατών μου ο καθένας έχει βοηθήσει με τον τρόπο του. Το πορτραίτο της Έλενας Χατζηλιάδου, η δική μου εξέλιξη δηλαδή δεν είναι μόνο προσωπική υπόθεση, αλλά είναι μία συλλογική συνεργασία και προσπάθεια και τους υπέρ ευχαριστώ όλους τον καθένα ξεχωριστά που έχουν συμβάλλει σ΄αυτό…!”

Αλήθεια μίλησέ μας για το κλίμα της Εθνικής μας ομάδας. Τι σημαίνει Εθνική ομάδα και πως εκφράζεστε; Κάθε μετάλλιο που κατακτιέται είναι σαν να είναι προσωπική κατάκτηση. Φωνάζουμε, στηρίζουμε τους συμπαίκτες μας, ζητοκραυγάζουμε και απολαμβάνουμε τις επιτυχίες των συναθλητών μας. Σε ενδεχόμενο αποκλεισμό οποιουδήποτε μέλους τον στηρίζουμε ψυχολογικά και είμαστε στο πλευρό του. Εξ άλλου σε όλα τα τουρνουά δεν υπάρχουν μόνιμοι κατακτητές μεταλλίων. Το κλίμα είναι ιδανικό και είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες των επιτυχιών μας. Είμαστε πραγματικά dream team of Karate».

Το Ολυμπιακό σου όνειρο πόσο μεγάλο είναι; Τι πιστεύεις για την ενδεχόμενη πρόκρισή σου; Kάθε πρωταθλητής βάζει στόχους πόσο μάλλον εγώ που έχω κατακτήσεις μεταλλίων σε όλα τα πρωταθλήματα (Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Μεσογειακά, Βαλκανικά, Διεθνή και Πανελλήνια). Αυτό που λείπει από τη συλλογή μου είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν θέλω να είναι όνειρο, αλλά στόχος και σκοπός και προς την κατεύθυνση αυτή προσανατολίζομαι και πορεύομαι. Να τον πετύχω και να προκριθώ αρχικά στους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020. Αν συμβεί αυτό τότε θα βάλουμε τον επόμενο στόχο που είναι η κατάκτηση και ενός μεταλλίου.

Τι χρειάζεται για την πρόκρισή σου, πόσο δύσκολη είναι κι αν η κατάκτηση Ολυμπιακού μεταλλίου είναι στις δυνατότητές σου; Για να προκριθεί κάποιος πρέπει στα προολυμπιακά τουρνουά να συγκεντρώνει βαθμούς είτε από τις κατακτήσεις μεταλλίων, είτε από τις θέσεις που καταλαμβάνει. Εξυπακούεται όσο πιο ψηλά βρίσκεται κάποιος, τόσο πιο πολλούς πόντους συγκεντρώνει. Η πρόκριση είναι δύσκολη, πολύ δυσκολώτερη ακόμα και από την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου. Σε κάθε τουρνουά εφόσον νικάς πρέπει για να κατακτήσεις μετάλλιο να έχεις πετύχει 6 ή 7 νίκες, ενώ στους Ολυμπιακούς αγώνες χρειάζονται μόνο 4 νίκες για να πάρεις το χρυσό μετάλλιο. Σκεφθείτε ότι κάθε μήνα γίνονται τουρνουά που δίνουν πόντους πρόκρισης, αλλά και απόκτηση επιπρόσθετων εμπειριών. Οι αγωνιστικοί ρυθμοί που πρέπει να ακολουθείς είναι πολύ κουραστικοί πνευματικά και ψυχικοσωματικά, αλλά και δαπανηροί και απαιτούν πολύ χρόνο και θυσίες. Από την άλλη από την Ευρώπη σε κάθε κατηγορία προκρίνονται μόνο δύο αθλητές-τριες.

Το Ελληνικό Καράτε καλά κρατεί με βάση και την προϊστορία και το σήμερα. Υπάρχουν αλήθεια αθλητές Ολυμπιακών προδιαγραφών κι αν ναι τι να περιμένουμε από αυτούς; Όπως το είπατε η προϊστορία δείχνει και αποδεικνύει ότι οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις αντίστοιχες χώρες στον κόσμο, αφού έχουμε κατακτήσει μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Πράγματι έχουμε αθλητές Ολυμπιακών προδιαγραφούν που αν προκριθούν θα κατακτήσουν και Ολυμπιακό μετάλλιο. Αναφορικά Τζάνος, Τριανταφίλλης, Ξένος, Πανετσίδου κ.α.

Η Έλενα Χατζηλιάδου στην προσωπική της ζωή τι όνειρα έχει, δεδομένου των σπουδών που έχεις κάνει και με βάση το νεανικό της ηλικίας σου μόλις 25 χρονών. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα και δεν θέλω να παραμείνει απλά ένα όνειρο. Στόχος και σκοπός συναντιούνται για να με οδηγήσουν στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες Τόκιο 2020 και γιατί όχι στην κατάκτηση ενός μεταλλίου. Είναι κάτι που λείπει από τη συλλογή μου και με χαρά θα το αποδεχθώ για να το αφιερώσω στους πρωταγωνιστές της ενδεχόμενης επιτυχίας μου. Από την άλλη όμως θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλους τους απανταχού Έλληνες που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως και ζουν τον δικό τους Γολγοθά λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Να δώσω χαρά σε όλους τους ανθρώπους και να στείλω το δικό μου μήνυμα : o αθλητισμός γιατρεύει πληγές, τους κάνει δημιουργικούς, χρηστικούς και χρήσιμους στην κοινωνία. Όσο για τα άλλα μπορούν να περιμένουν και όσον αφορά τις σπουδές μου τις οποίες τελείωσα και σκέφτομαι να τις συνεχίσω σε άλλο νέο κλάδο, αλλά προπάντων στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Για την ώρα είμαι επαγγελματίας αθλήτρια!

Σαν επαγγελματίας αθλήτρια που είσαι πόσο δύσκολο και επίπονο είναι; και δύσκολο και επίπονο όπως είπατε είναι. Ο δρόμος είναι μονόδρομος, είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Είσαι μοναχικός καβαλάρης. Όση βοήθεια και να έχεις από το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, πρέπει να είσαι αυτόφωτη τη δεδομένη χρονική στιγμή και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και ενίοτε να ξεπερνάς τα όριά σου όταν αντιμετωπίζεις αθλητές παγκόσμιας κλάσης και στους αγώνες και φυσικά ακόμα και στις προπονήσεις. Δεν υπάρχει διασκέδαση με την σημερινή έννοια ξενύχτια και αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα. Διασκέδαση για μένα είναι η κάθε προπόνηση και πως θα βελτιωθώ, τι πρέπει και πως να το κάνω για να είμαι πανέτοιμη. Επαγγελματίας αθλητής σημαίνει να μην παρεκλίνεις από το στόχο σου, να ακολουθάς σωστά το προπονητικό πρόγραμμα, την διατροφή που επίσης είναι σημαντικός παράγοντας, τις φυσιοθεραπείες και γενικά ότι απαιτούν οι περιστάσεις. Κύρια να έχεις την συνδρομή του ιατρικού τιμ (ορθοπαιδικό, φυσιοθεραπευτή, διατροφολόγο), γυμναστή, προπονητή και προπάντων την στήριξη ανθρώπινου δυναμικού, φορέων και χορηγών. Τότε σίγουρα η επιτυχία θα είναι προ των πυλών. Προσωπικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους τομείς και απεύχομαι τους όποιους τραυματισμούς είχα στο πρόσφατο παρελθόν να με συντροφεύουν και να με απομακρύνουν από τον κάθε στόχο μου.

Μια που ανάφερες για τραυματισμούς τόσο στο Πανευρωπαϊκό, όσο και στους Μεσογειακούς αγώνες αν και ήσουν τραυματισμένη κατέκτησες αντίστοιχα από ένα ασημένιο μετάλλιο. Πράγματι έτσι είναι και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Έσφιξα τα δόντια και μπήκα στο tatami ξεχνώντας τους τραυματισμούς. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να αποδώσω τα μέγιστα, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τα βγάζω από τη μνήμη μου κρατώντας τα ευχάριστα. Δεν θέλω να αποτελούν δικαιολογία σε ενδεχόμενο αποκλεισμό. Για μένα στους αγώνες υπάρχει η νίκη και η νίκη με μεγάλο σκορ. Αν συνδυαστεί και με θέαμα έταιρον εκάτερον. Αυτό επιδιώκω και αυτό θα προσπαθώ να πετυχαίνω στην αγωνιστική μου πορεία και γενικότερα στη ζωή μου.

Η Έλενα Χατζηλιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Η 25χρονη καλλονή, συνδυάζει την εξωτερική ομορφιά με την εσωτερική. Αδαμάντινος χαρακτήρας, ευγενική και με σεβασμό στο συνάνθρωπο σε κάθε της κίνηση εξωτερικεύει τα σπάνια χαρίσματά της που κληροδότησε από τους άξιους γονείς της. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στη Λαμία και είναι επαγγελματίας αθλήτρια. Ξεκίνησε το Καράτε σε ηλικία 5 ετών, ενώ ασχολήθηκε με το fitness, την πυγμαχία και το Kick Boxing στον Πιερικό Σύλλογο Καράτε Πυγμαχίας στην Κατερίνη. Το Καράτε έμελε να γίνει το αγαπημένο της μαχητικό άθλημα και οι επιτυχίες της προκαλούν δέος και θαυμασμό.

1η θέση σε παγκόσμιο τουρνουά Rhien-Shiai Open γυναικών, Γερμανία, 2016

θέση στο Istanbul Open: Παγκόσμιο επίσημο τουρνουά WKF (γυναικών  +68κ.) Τουρκία, 2011

Παγκόσμια κυπελλούχος WKF Ελλάδα, 2009

1η θέση στο Παγκόσμιο Τουρνουά Γυναικών +68κ. WKF Κωνσταντινούπολη, 2011

1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων +54κ. WKF Χαλκίδα, 2008

2η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών +68κ. WKF Λιντς, 2016

3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών +68κ. WKF Παρίσι , 2012

(αξίζει να αναφερθεί είναι 2η στην ιστορία του Ελληνικού καράτε μετά τη Θεοδώρα Δουγένη(1996) που κατέκτησε το 2ο Παγκόσμιο επίσημο μετάλλιο).

3η θέση στο Παγκόσμιο Τουρνουά Γυναικών +68κ. WKF Αθήνα , 2012

5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών +59κ. WKF Μαρόκο, 2009

2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών +59κ. ΕKF Νόβι Σάντ, 2011

2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών +68κ. EKF Σερβία, 2018

5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών +68κ. EKF Μοντπελιέρ, 2018

2η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες Γυναικών +68κ. ΜKF Ταραγόνα, 2018

3 χρυσά: 1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα -59κ., +54κ., +54κ. BKF Ρουμανία 2007, Σερβία 2008, Τουρκία 2009

1η θέση στο Διεθνή Τουρνουά Rhein Schiai Open Γυναικών Μάγιεν-Γερμανία , 2016

1η θέση στο Διεθνή Τουρνουά Banzai Cup Γυναικών +68κ. Βερολίνο , 2016

16 φορές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια (και  άλλες τόσες Πρωταθλήτρια Βόρειας Ελλάδας και Κυπελλούχος) σε όλες τις κατηγορίες από το 2002 έως σήμερα.

Μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε από το 2007 έως σήμερα.

Όταν γυμνάζεσαι στο Maximum gym με τον Xατζηλιάδη Μάξιμο  (Αρτεσκού  26, Κατερίνη,Τηλ.23510 36128), το βέβαιο είναι ότι θα φθάσεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου…!!!

Τάδε έφη Bob Oraiopoulos

Y.Γ. Η χαρά είναι για μένα διπλή και για την παραχώρηση της συνέντευξης, αλλά και γιατί η Έλενα Χατζηλιάδου είναι αθλήτρια του πρώην αθλητή και κουμπάρου μου Μάξιμου Χατζηλιάδη και πλέον καταξιωμένου προπονητή. Τα θερμά  μου συγχαρητήρια και στους δύο αυτούς πρωταγωνιστές το Ολυμπιακό αυτό όνειρο είθε να γίνει πραγματικότητα…!