Ένα ξεχωριστό σεμινάριο ΚΕΤΤLEBELL θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονητές, αθλητές, εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, αλλά και απλοί αθλούμενοι για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο άθλημα του Κettlebell, γυμναζόμενοι με τους καλύτερους του χώρου.

Το ένα μεγάλο όνομα των πολεμικών τεχνών διεθνούς ακτινοβολίας ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος αντιπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού ζίου ζίτσου (W.J.J.F. ) στην Ελλάδα, αποτελεί πρόκληση να συμμετάσχεις σε μία εκπαίδευση άνευ προηγουμένου με τον ίδιο. Ως γνωστόν ο αναφερόμενος  ανήκει στη πασίγνωστη ομάδα Pantelis Filikidis Fitness Team – o Παντελής Φιλικίδης έχει αναδειχθεί 46 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής του Kettlebell και είναι ο πιο παλιός μαθητής του και απο τους πρώτους που πιστοποίησε. Επιπρόσθετα να συμπληρώσουμε ότι ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος είναι αυτός που τον ανέδειξε στο Ελληνικό κοινό και εδώ και 7 χρόνια διοργανώνει μαζί του σεμινάρια και πιστοποιούν μαζί επαγγελματίες στον χώρο του fitness και όχι μόνο.Έτσι η οργάνωση αυτή αποκτά σάρκα και οστά και με τη δική του διαμεσολάβηση.

O θρύλος του Παγκόσμιου Αθλητισμού του KETTLEBELL Παντελής Φιλικίδης είναι κάτι παραπάνω από Έλληνας. Έχει απορρίψει πρόσφατη πρόταση μηνιαίων αποδοχών 5.000 ευρώ για να αναλάβει την Εθνική ομάδα του Καζακστάν, δεν μπήκε στον μεγάλο πειρασμό του χρήματος και είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι. Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση μαστίζει την οικουμένη και ιδιαίτερα τη χώρα μας, ο Παγκόσμιος αυτός πρωταθλητής που έχει σαρώσει τα μετάλλια, παραμένει στη χώρα μας για να αναδείξει διαδόχους που θα συνεχίσουν το έργο του. Ένας από αυτούς ο Γιώργος Κρυωνάς που αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής. Εύγε και απλά υποκλινόμαστε!!!

Η ομάδα αυτή πραγματικά είναι πόλος έλξης να φωτογραφηθείς μαζί με όλα τα αξιόλογα στελέχη της εκπαιδευτές, πόσο μάλλον και να εκπαιδευτείς με όλη την ομάδα. Μαζί με τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο δυο άλλοι εκπαιδευτές μαζί αποτελούν αχτύπητο δίδυμο, ο καθένας στον τομέα του για μια πολύωρη σεμιναριακή προπόνηση Σαββατοκύριακου 10 και 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελοκήπων.

Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα αυτά των δύο αξιόλογων στελεχών που θα επανδρώσουν την εκδήλωση με τη συμμετοχή που είναι και εκπρόσωποι της οργάνωσης παραδοσικού ζίου ζίτσου του Ελληνικού δικτύου στη Β.Ελλάδα ο Αλέξανδρος Δούμας προπονητής τζούντο – ζίου ζίτσου και ο επιστημονικός συνεργάτης – αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολλούς τίτλους σε Καράτε, τζούντο , ζίου ζίτσου αποτελούν την καλύτερη εγύηση. Μάλιστα ο κ.Ζαγγελίδης πλέον έχει οριστεί στην κεντρική επιτροπή απονομής νταν στο τζούντο.

Η αναφερόμενη εκπαίδευση δεν έχει απλά χαρακτήρα συμμετοχής για απόκτηση εμπειριών, καθώς θα δοθούν πιστοποιήσεις εκπαίδευσης. Γυμναστείτε λοιπόν με τους καλύτερους και γίνετε ένα με αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήστε στα τηλέφωνα που υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο όπου υπάρχει ανακοίνωση και ενημερωθείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πολύ ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο.

kettlebell-seminar-newsletter