Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η γιορταστική εκδήλωση του Μακεδανού με το εθιμοτυπικό της κοπής βασιλόπιτας και τις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών του για τη χρονιά που μας πέρασε, ανοίγοντας την αυλαία δράσης του για το 2018 με τον καλύτερο τρόπο.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές του Μακεδανού πραγματοποίησαν για μία ακόμα φορά εξαιρετική εμφάνιση επιδεικνύοντας τις τεχνικές και αγωνιστικές τους αρετές, εντυπωσιάζοντας τους παραβρισκομένους θεατές που τους χειροκρότησαν θερμά.                           

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές στους παίδες για το 2017 1ος ο Βερουλίτζε Λουκάς

2ος ο Εργένης Παντελεήμων και 3ος καλύτερος αθλητής ο Γκάτσος Γεώργιος


και στις κορασίδες 1η η Ωραιοπούλου Σταυρούλα,

2η η Σπυρούδη Κωνσταντίνα και 3η καλύτερη αθλήτρια η Γκόρα Νάνσι.

Καλύτερος αθλητής Ευ Αγωνίζεσθαι Παραμυθιώτης Γιάννης και Καλύτερος γονέας φίλαθλος ο Σαραφίδης Παντελής-τον οποίο βράβευσε ο έγκριτος δημηοσιογράφος του Μetrosport κ.Δημήτρης Ταμπούρης.

Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί Πορτοκαλίδης Φώτιος ιδιοκτήτης της kg foods ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ- προϊόντα ζύμης, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν αθλητής του Μακεδανού διαπρέποντας στους αγώνες του Οκινάουα Καράτε.

Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος ιδιοκτήτης της αλυσίδας Μελί Μελί φυσικό ψωμί των οποίων προσφορά ήταν τα εδέσματα και τα βασιλοπιτάκια.

Τέλος βραβεύτηκε ο αντιπρόσωπος της κορυφαίας εταιρίας ειδών πολεμικών τεχνών Hayashi στην Ελλάδα Ταϊπλιδης Βασίλειος.
Πέντε τυχεροί (Γιαννακίδου Ιωάννα, Εργένης Παντελεήμων, Παραμυθιώτης Γιάννης, Σαραφίδου Αναστασία, Καζαντζής Γιώργος) κέρδισαν επιταγές των 10 € προσφορά των κρεοπωλείων Αμπελοκήπων Γκάτσου Δημητρίου και Νεάπολης Ζαρκάδα Δημητρίου.

Επίσης ο Μπέμπια Γιάννης κέρδισε δωροεπιταγή 25 € προσφορά από την ταβέρνα Βerlin του Γαϊτανίδη Ανδρέα στην Ξηροκρήνη.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοσιογράφος του Μetrosport Ταμπούρης Δημήτρης, που έκοψε την πίτα του Αθλητικού συλλόγου Μακεδανού για τα 36 χρόνια ενεργητικής παρουσίας και προσφοράς στις μαχητικές τέχνες

ο πρώην 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Μακεδανού Κώστας Παπαδόπουλος που έκοψε την πίτα του Α.Σ. Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης «Βεργίνα» παραρτήματος του Μακεδανού που γιόρταζε τα 22 χρόνια παρουσίας του

και οι προπονητές Καράτε Παπαϊωάννου Γιάννης ΓΑΣ Ελευθερίου Κορδελιού και Δουλγεράκης Νικόλαος της Ν.Ευκαρπίας.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν οι Γκόρα Νάνσι, Σπυρούδη Κωνσταντίνα.

Ο προπονητής του Μακεδανού Ωραιόπουλος Χαράλαμπος ευχαρίστησε τους παραβρισκομένους για την τιμητική τους παρουσία και ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου για την πολύπλευρη στήριξή τους τονίζοντας θα συνεχίζουμε να χτίζουμε πρωταθλητές στους αγώνες και στη ζωή.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από εντυπωσιακή επίδειξη κικ μπόξινγκ από τους ταλαντούχους αθλητές Ζαγανόρι Ερρίκο, Μπέμπια Γιάννη.

Η αθλήτρια Σαραφίδου Ευστρατία προάχθηκε στην κίτρινη-πορτοκαλί ζώνη.