Εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Μακεδανού στις εξετάσεις που έδωσαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 για την προαγωγή τους σε ανώτερη ζώνη. Παρά το νεανικό της ηλικίας τους και το γεγονός ότι οι περισσότεροι που εξετάστηκαν ήταν νεοφερμένοι, εν τούτοις όχι μόνο προάχθηκαν, αλλά εντυπωσίασαν τον εξεταστή Μaster Bob Oraiopoulos με την αγωνιστική τους παρουσία και βέβαια τους γονείς των παιδιών και τους φίλους του Καράτε που παραβρέθηκαν και τους αποζημείωσαν με παρατεταμένα θερμά χειροκροτήματα.

Χαρακτηριστική η δήλωση του γονέα Κ.Δ. που μεταξύ άλλων είπε : “Αυτά που έμαθαν τα παιδιά μου σε ενάμιση χρόνο σε άλλη σχολή που εκπαιδεύτηκαν, τα έμαθαν στο Dojo του Μακεδανού με τον προπονητή κ.Χαράλαμπο Ωραιόπουλο σε ένα μήνα. Και το κυριώτερο πέρα από την αγωνιστική τους εξέλιξη, τα παιδιά μας μαθαίνουν πολλά πράγματα στον τομέα της παιδείας και της πειθαρχίας και η δουλειά που γίνεται από τον αναφερόμενο είναι πέρα για πέρα αξιόλογη και αξιέπαινη. Συγχαρητήρια σε εκπαιδευτή και αθλουμένους”.

   Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα μετά από εντατική εξέταση σε βασικές τεχνικές, κάτα, πτώσεις, τεχνικές αυτοάμυνας και αγώνες, οι προαχθέντες ανά κατηγορία ζώνης είναι οι παρακάτω: Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος, Ασλανίδου Εύα, Γαϊτσής Μιλτιάδης, Καζαντζής Γεώργιος, Κουλακίδου Αναστασία, Κωνσταντινίδης Στέλιος, Κωνσταντινίδου Ελένη,  Μάλτος Αλέξανδρος, Μάλτος Νικόλαος, Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος, Sechu Anna, Sechu Abdyl, Τσιουκάλα Αθανασία, Τσιουκάλα Αικατερίνη, Τσότρη Ιωάννα (άσπρη-κίτρινη ζώνη),

Εργένης Αναστάσιος (κίτρινη ζώνη 8ο kyu),

Γκάτσος Γεώργιος, Γκάτσου Καλλιόπη, Εργένης Παντελής,  Gora Fabian, Gora Nansi (κίτρινηπορτοκαλί ζώνη),

Τσορλίδης Παναγιώτης (πράσινη ζώνη 6ο kyu) και Βερουλίτζε Λουκάς (μπλε ζώνη 5ο kyu),

Γιαννακίδου Χριστίνα-Συμεώνα(αριστερά), Σπυρούδη Κωνσταντίνα (καφέ ζώνη 1ο kyu).

 

 Μετά το πέρας των εξετάσεων απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα στους προαχθέντες, στους οποίους το σωματείο Μακεδανός αποφάσισε και στο γιορτινό κλίμα των ημερών να τους επιβραβεύσει επιπρόσθετα με αθλητικό εξοπλισμό της hayashi – της κορυφαίας εταιρίας ειδών πολεμικών τεχνών, για την αγωνιστική τους εξέλιξη. H hayashi κατόπιν κλήρωσης πρόσφερε μία στολή Καράτε την οποία κέρδισε η Ασλανίδου Εύα και στην Ωραιοπούλου Σταυρούλα για την αγωνιστική της εντυπωσιακή παρουσία σαν χορηγός της την παρέδωσε μία στολή TENNO KATA.

   Αξίζει να σημειωθεί την προσπάθεια αυτή στήριξαν και εταιρίες που έδωσαν διάφορα δώρα σε αθλητές και γονείς όπως η kg foods ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ που έδωσε διάφορα προϊόντα ζύμης.

Εργένης Αναστάσιος  – Καζαντζής Γιώργος – Κωνσταντινίδης Στυλιανός…

…και Γκάτσος Γιώργος – Zαγανιόρι Ερρίκος – Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος  οι έξι τυχεροί που κέρδισαν διπλές πίτες 12 τεμαχίων η κάθε μία.

Το Μελί Μελί φυσικό ψωμί (Κεντρικό κατάστημα προέκταση Μακρυγιάννη Τ. 2310 688.595) που παρείχε μπουφέ στους παραβρισκομένους – Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη κ.Γιώργο Αναστασόπουλο, που επάξια πήρε την άσπρη-κίτρινη ζώνη).

Το Eπισκέψιμο Οινοποιείο Vaeni Naoussa Τ. 23320 44274 πρόσφερε σε όλους τους αθλητές και γονείς από δύο ποιοτικά κρασιά –

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ.Φουντούλη Γιώργο και την ψυχή του Οινοποιείου κ.Σπανέλη Γιώργο

H ταβέρνα Berlin (Αμπελώνων 15 τηλ. 2310 73 90 92) πρόσφερε δύο γεύματα αξίας 25 € το καθένα – οι τυχεροί Shehu Basiana και Βερουλίτζε Λουκάς). Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη Γαϊτανίδη Ανδρέα.

Ο Μaragakis φωτογραφία και βίντεο (Φιλιππουπόλεως 11 Τ. 2310 742.242) πρόσφερε ένα άλμπουμ-τυχερός ο Μάλτος Νικόλαος. Τα ΚG FOODS ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ έκαναν προσφορά και τρεις τυχεροί κέρδισαν δωρεάν μαθήματα Καράτε-Αυτοάμυνα για έξι μήνες.

Aξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή παρουσία με αθλητές του Kick Boxing με την επίδειξη που πραγματοποίησαν ο Μπέμπια Γιάννης και ο Ζαγανιόρι Ερρίκος σε αγώνα Low Kick.