Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Σταυρούλα Ωραιοπούλου του Μακεδανού που αγωνίστηκε για την κορυφαία εταιρία ειδών πολεμικών τεχνών hayashi με εξοπλισμό της, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας. Συγκεκριμμένα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία kumite 5o kyu- μαύρες ζώνες (συνένωση -54 κ. +54 κ.) στο κύπελλο εγχρώμων ζωνών-μαύρων ζωνών. Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και πετυχαίνοντας μεγάλα σκορ η πρωταθλήτρια του Μακεδανού ξεκίνησε τον πρώτο της αγώνα νικώντας με το ευρύ σκορ 8-0 στον ημιτελικό την Τσορμπάρη Παρασκευή προσφέροντας θέαμα και ουσία. Με δύο τρίποντα ( ippon) και δύο μονούς πόντους (yuko) πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό και με το επιβλητικό σκορ 5-0 με αντίπαλο την Παπάζογλου Σοφία με τρεις  μονούς πόντους (yuko) και ένα τριπλό πόντο (ippon) επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την ήθελαν χρυσή πρωταθλήτρια. Την ίδια αθλήτρια ως γνωστόν είχε νικήσει και στους πρόσφατους πανελλήνιους αγώνες νεανίδων στην Αθήνα (2-10-2017) με σκορ 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή της συναθλήτριάς της Μαλλούδη Αικατερίνης στους ίδιους αγώνες, η οποία προσπάθησε το καλύτερο δυνατό, πετυχαίνοντας κατακτήσεις δύο χάλκινων μεταλλίων, το ένα στην κατηγορία κορασίδων 10 ετών kata (5ο-4ο kyu) και το άλλο στο kumite +35 κ. Η αθλήτρια του Μακεδανού έχει και αυτή λαμπρό μέλλον, αρκεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις αγωνιστικές της ικανότητες για να πετύχει μεγαλύτερες διακρίσεις.

“Έτσι η Σταυρούλα Ωραιοπούλου ανταποκρίθηκε τόσο στις προσδοκίες των χορηγών της hayashi σε ένδυση – εξοπλισμό και την kg foods ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ –προϊόντα ζύμης,  που είναι αρωγοί των προσπαθειών της στους εγχώριους αγώνες και του εξωτερικού και τους ευχαριστούμε θερμά, όσο και στις δικές μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Χαράλαμπος Ωραιόπουλος που είναι και πατέρας της και συνέχισε “πριν καλά προλάβει να ξεκουραστεί ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Διεθνές τουρνουά Καράτε Tatami Cup 2017 που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία (26-11-2017). Στο ίδιο αναφερόμενο περσινό τουρνουά είχε κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο μετά από εξαιρετική εμφάνιση, αν και μπορούσε το κάτι παραπάνω και ευελπιστούμε να επαναλάβει ανάλογο θρίαμβο.”