Καταπληκτικός ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Παπαδόπουλος του Μακεδανού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού.

Ο Θεσσαλονικός Πρωταθλητής, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια των αγώνων με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρωταθλητής και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκε(κούμιτε -75 κιλά και όπεν), νικώντας στον τελικό της όπεν τον συναθλητή του στον Μακεδανό Θεσσαλονίκης Παπαδημητρίου Ευάγγελο.

Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν τα φαβορί επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά κατάφεραν να επικρατήσουν και να στεφθούν Πρωταθλητές, ενώ παράλληλα έλυσαν τα χέρια των Ομοσπονδιακών τεχνικών για την συγκρότητση της Εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει τον Μάϊο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χαλκίδας. Στους αγώνες αίσθηση έκανε και η επιστροφή της Θεοδώρας Δουγένη στην αγωνιστική δράση, που συνοδεύτηκε με δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία όπεν και +60 κιλά.

Συνολικά τα αποτελέσματα των αγώνων με χρυσό μετάλλιο έχουν ως εξής: Κάτα γυναικών : Μητροπούλου, Κάτα ανδρών: Πρίντεζης. Κούμιτε γυναικών -53 κ. Σπυροπούλου, -60 κ. Βενετσιάνου, +60κ. Δουγένη, όπεν Δουγένη. Κούμιτε Ανδρών : -60 κ. Σαββίδης (Μακεδανού), -65 κ. Λεκάκος, -70 κ. Σκαρογιάννης, -75 κ. Παπαδόπουλος(Μακεδανού), -80 κ. Αναστασιάδης, +80 κ. Καραβασιλειάδης, Όπεν Παπαδόπουλος (Μακεδανού).

Χορηγός Μακεδανού Ενδυμασίας-Εξ ADIDAS