Η πρωταθλήτρια Καράτε του “Γαστρονόμου Μακεδανού” αγωνίζεται την Κυριακή στα Λιόσια. Διεκδικεί με αξιώσεις να πλασαριστεί στην τριάδα μεταλλίων

Η πρωταθλήτρια Καράτε του “Γαστρονόμου Μακεδανού” Σότοκαν Καράτε Θεσσαλονίκης Μπησικλή Δήμητρα προετοιμάστηκε εντατικά με τον προπονητή της Χαράλαμπο Ωραιόπουλο για να πάρει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή στα Λιόσια.

Διαμένει στα Ν.Κερδύλλια, σπουδάζει ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, προπονείται όσο ο ελεύθερος χρόνος της το επιτρέπει στη Θεσσαλονίκη, όμως ούτε η απόσταση, ούτε οι σπουδές και η έλλειψη χρόνου μπαίνουν εμπόδιο στην αμαζόνα του Καράτε, η οποία στοχεύει και φέτος σε μεγάλες διακρίσεις.

Μετά την μεγάλη της επιτυχία στο πρόσφατο Πανελλήνιο Κύπελλο-κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο παρά την ελλειπή της προετοιμασία, φιλοδοξεί και πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, κατακτώντας γιατί όχι το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο που θα την ανεβάσει την ψυχολογία και θα της δώσει παράλληλα την πρόκριση στους επόμενους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην κατηγορία γυναικών κούμιτε -61 κ.